Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kırsal Mahallelerde Kilitli Parke Taşı Çalışmalarına Başlandı

Kırsal Mahallelerde Kilitli Parke Taşı Çalışmalarına Başlandı

Ceylanpınar Belediyesi tarafından ilçe kırsalında bulunan mahallelerde kilitli parke taşı çalışmalarına başlandı.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın seçim öncesi vaatleri arasında yer alan Kırsal mahallelerde mahalle içi yollarının yapılması projesine Muratlı mahallesinden başlandı. Zemin hazıklık çalışmalarının ardından başlayan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Çalışmalar hakkında konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, yıllardır hizmet görmeyen kırsal mahallelerde çalışmalara başladıklarını söyledi. 5 yıl boyunca belediye hizmetlerinin uğramadığı kırsal mahallelerin olduğunu dile getiren Başkan Aksak, “Allah’ın izniyle kırsal mahallelerimizi de modern bir görünüme kavuşturacağız. Özellikle mahalle içi yolların yapılması konusunda çalışmalarımız başladı. Sırasıyla bütün mahallelerimizde bu çalışmaları yapacağız.” diye konuştu.

Muratlı Mahallesi sakinlerinden İbrahim Aslan da Ceylanpınar Belediyesi tarafından sürdürülen kilitli parke taşı çalışmaları dolayısıyla Belediye Başkanı Abdullah Aksak’a teşekkür ederek, “Köy içi yollarımız yapılıyor. Bundan dolayı belediye başkanımız ve bütün çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. İnşallah köylerimize daha fazla hizmet bekliyoruz.” dedi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan