Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Mehmet Yılmaz Sözünü Tutmadı

Mehmet Yılmaz Sözünü Tutmadı

(Ruha Haber Ajansı RHA)-16 Haziran’da olağanüstü kongrede Şanlıurfaspor kulüp Başkanlığına adaylığını açıklayan Mehmet Yılmaz sözünü tutmadı.

Geçtiğimiz günlerde Şanlıurfaspor taraftarlarını ziyaret ettikten sonra sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 16 Haziran’da yapılacak olan olağanüstü kongrede sosyal medya hesabı üzerinden Şanlıurfaspor kulüp başkanlığına adaylığını açıklamıştı.

Olağanüstü kongre öncesi kulübün FİFA’da süren eski futbolcu alacakları nedeniyle puan silme ile karşı karşıya kalması üzerine yine sosyal medya hesabından 362 Bin TL’yi yatıracağını açıklayan Başkan adayı Mehmet Yılmaz borcu ödemedi ve sözünde de durmadı.

KONGREYE SAYILI GÜNLER KALDI HALA BORÇ ÖDENMEDİ

16 Haziran Pazar günü yapılacak olan olağanüstü kongreye sayılı günler kala hala Başkan adayı Mehmet Yılmaz tarafından Şanlıurfa kamuoyuna verilen 362 Bin TL ‘nin yatırılmadığı ve başkan adayının ödeme ile ilgili kamuoyuna her hangi bir açıklama yapmaması ise kafalarda acababaşka adayı başkanlıktan geri adımmı attğı iddia edildi.

BORÇ 362 BİN TL DEĞİL 367 BİN AVRO

Öte yandan kulübün FİFA’daki borcunun başkan adayı Mehmet Yılmaz’ın bahsettiği gibi 362 Bin TL olmadığı borcun 367 Bin Avro olduğu iddia edildi. Başkan adayı Mehmet Yılmaz’ın taraftarlara Fifa’daki futbolcu alacaklarının ödeneceği ve puan silmenin söz konusu olmayacağının sözü verdiği ancak bu sözün de tutulmadığı iddia edildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan