Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karaköprü’de Uygunsuz Yapılara Geçit Yok

Karaköprü’de Uygunsuz Yapılara Geçit Yok

Karaköprü Belediyesi, ilçenin merkez mahallesinde imara aykırı ve görüntü kirliliğine sebep olan işyerlerinin boşaltılması için işletmelere süre verdi. Başkan vekili Kaytan, boşaltma işleminin ardından bölgeyi yeşil alana çevireceklerini söyledi.

Şanlıurfa’nın en modern ilçesi olan Karaköprü’nün merkez mahallesinde imara aykırı ve görüntü kirliliği oluşturulan işletmelere boşaltılması için tebligat verildi.

Karaköprü Belediye Başkan vekili Ahmet Kaytan, Belediye Başkan Yardımcısı Celal Şeker ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile birlikte bölgede inleme yaptı.

İnceleme sonrası açıklama yapan Başkan vekili Ahmet Kaytan, Karaköprü’nün yaşanılabilir kılmak ve huzuru tesisi etmek adına çalışma yaptıklarını söyledi.

Başkan Vekili Kaytan, “Karaköprü’müzün eski yerleşim alanı olan bölgede var olan işyerleri çevreye rahatsızlık veriyordu. Buradaki işyerlerinin kendi meslek gurupları olan bölgeye taşınmaları için görüşmeler yaptık. Bölgede gerekli işlemler bitmesinin ardından inşallah buraya güzel bir yeşil alan kazandıracağız” dedi.

 

Öte yandan Başkan vekili Kaytan, Karaköprü’yü hak ettiği yere getirmek için Başkanımız Metin Baydilli’nin öncülüğinde çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan