Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Valilikten “Siverek’teki” Olayla İlgili Yeni Açıklama

Valilikten “Siverek’teki” Olayla İlgili Yeni Açıklama

Ruha Haber Ajansı / RHA) Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde hafta sonu meydana gelen olayda 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Yaşanan son süreç ile ilgili valilik, tutuklamalar ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Şanlıurfa Valiliği yaptığı yazılı açıklamada,”İlimiz Siverek ilçesine bağlı Çeltik Mahallesinde 15/06/2019 günü meydana gelen ve altı (6) vatandaşımızın hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak yürütülen adli soruşturma kapsamında;
21 Haziran 2019 günü adliyeye sevk edilen bir (1) şüpheli daha adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konmuştur. Devam eden adli soruşturma kapsamında bugüne kadar tutuklanan kişi sayısı böylece altıya (6) yükselmiştir.
Olayla ilgili adli soruşturma etkin bir şekilde yürütülmekte olup, ayrıca olayın ilk anından itibaren alınan çok yönlü idari tedbirler de aynı şekilde uygulanmaya devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan