Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyyubiye’de Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı

Eyyubiye’de Muhtarlara Bilgilendirme Toplantısı

31 Mart 2019 yerel seçimleri sonucu Eyyübiye ilçesinde göreve başlayan mahalle muhtarlarıyla eğitim toplantısı gerçekleştirildi.
V
alilik Konferans salonunda yapılan toplantıya Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve Eyyübiye Kaymakamlığına bağlı kamu kurumlarının amirleri ile mahalle muhtarları katıldı.
Eyyübiye Kaymakamı Adem Ünal eğitim toplantısı öncesi yaptığı konuşmada ” Eyyübiye’nin, şehrin en büyük ilçelerinden biri olduğuna, nüfus yoğunluğu ve yerleşim alanı büyüklüğü nedeniyle Eyyübiye’de kamu hizmetlerinin koordine edilmesinin güçlüğüne dikkat çekerek, bu yoğunluğa rağmen planlı ve programlı çalışarak hizmetlerin aksamadan yürütülmesini temin etmeye çalıştıklarını söyledi. Muhtarların vatandaş ile kamu kurumları arasında köprü vazifesi gördüğünü bu anlamda muhtarların sorumluluklarının çok fazla olduğuna değinen Kaymakam Adem Ünal muhtarlara her zaman yardımcı olmaya çalıştıklarını, gerek kaymakam olarak kendisinin gerek Kaymakamlığa bağlı birimlerin kapısının muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza daima açık olduğunu belirtti. Muhtarlardan, vatandaşların ve mahallelerinin sorunlarına duyarlı olmalarını ve aksaklıkları vakit geçirmeden ilgili yerlere aktarmalarını isteyen Kaymakam Ünal, “Sizler ve kamu idaresinin başında bulunan bizler vatandaşa karşı sorumluyuz. Bu sorumluluğumuzu en iyi şekilde yerine getirmek, memnuniyet seviyesini en üste çıkarmak için görev yapıyoruz. Halka hizmet, Hakk’a hizmettir anlayışıyla çalışıp, üzerimize yüklenmiş olan sorumluluğun gereğini yerine getirmek zorundayız” diye konuştu.
Kaymakam Ünalın konuşmasının ardından Eyyübiye İlçe Nüfus Müdürlüğü, jandarma Komutanlığı Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Yazı işleri müdürlüğü yetkilileri tarafından muhtarlara Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Teşkilat yapısı, Muhtar Bilgi Sistemi ve çeşitli konularda bilgilendirme yapıldı.
Toplantı muhtarların talep ve şikayetlerinin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan