Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Davutoğlu’nun Şanlıurfa Kurucu İl Başkanı Belli Oldu

Davutoğlu’nun Şanlıurfa Kurucu İl Başkanı Belli Oldu

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun parti kuracağına kesin gözüyle bakılıyor. Birçok ilde kurucu il başkanlarının da belirlendiği ileri sürülüyor. Davutoğlu’nun kuracağı yeni parti için Şanlıurfa il başkanı da belli oldu.

23 Haziran İstanbul seçimlerinin ardından tüm Türkiye’de teşkilatlanmaya hızlı başlandığı bildirilen partinin il başkanlarının çoğunlukla eski Ak parti il başkanları ve milletvekili adayları arasında belirlediği belirtiliyor. Bu ilerin arasında Şanlıurfa’da yer alıyor.

Teşkilatlanmasının büyük birçoğunluğunun tamamlandığı iller arasında Şanlıurfa’da bulunuyor. Kurulacak partinin kurucu teşkilatının eski AK Parti il ve ilçe teşkilatı yöneticileri ve milletvekili adayları olduğu ileri sürülüyor. Bu kapsamda Ak Parti’den 7 Haziran’da Şanlıurfa milletvekili adayı olan yeminli Mali Müşavir Abdullah Yeşil’in kurucu Şanlıurfa il başkanı olarak görevlendirildiği iddia ediliyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan