Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Rektör Çelik, ne kadar büyük bir iş yapmış !!!

Rektör Çelik, ne kadar büyük bir iş yapmış !!!

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Üniversitenin Osmanbey Yerleşkesi’nde bulunan öğrenci-personel yemekhanesi ve mutfağını gezerek, yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi almışşş…

Rektör yardımcıları Prof. Dr. Recep Çiğdem, Prof. Dr. Esra Siverekli, Prof. Dr. Seyit Ahmet Oymak, Genel Sekreter Abdulhalim Dündar, Rektör Danışmanı Öğr. Gör. Hatice Parmaksız, Sağlık, Kültür, Spor Daire Başkanı Fethi Şanda ve ilgili birim şube müdürlerinin de hazır bulunduğu gezide; Rektör Çelik, Üniversitenin mutfağı ve yemekhanesi ile ilgili incelemelerde bulundu.

Sağlık, Kültür Spor Daire Başkanı ve şube müdürlerinden mutfak hakkında bilgiler alan Rektör Çelik, hijyen konusunda hassas davranılması gerektiğini vurguladı ve SKS Daire Başkanlığına bu konudaki hassasiyetleri için teşekkürlerini sundu. Çalışan ve öğrencilerin sağlıklı gıdaya ulaşması için bunun önemli olduğunu ve üniversite olarak insan sağlığını her şeyden üstün tuttuklarını belirten Rektör Çelik, “Sağlıklı toplumun varlığı için çok daha özen göstermemiz gerekiyor. Üniversite mensuplarının sağlıklı beslenmesi bizim için önemlidir. Yemekhanelerimizden faydalanan herkesin yemeklerini gönül rahatlığıyla yemesi adına elimizden gelen gayreti ekip olarak göstermekteyiz” dedi.

Gezi; emekleri dolayısıyla SKS Daire Başkanı ve ekibine Rektör Çelik’in teşekkürü ve hatıra fotoğraf çekimi ile son buldu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan