Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Haliliye Belediyesinden Kasaplara Denetim-VİDEOLU)

Haliliye Belediyesinden Kasaplara Denetim-VİDEOLU)

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ‘halkın hijyen ve refahını yükselteceğiz’ talimatı ile başlatılan denetlemeler hız kesmeden devam ediyor.

 

Zabıta Müdürlüğü, halk sağlığını korumak ve gıda satışı yapan işyerlerinin hijyen standartlarını korumalarını sağlamak amacıyla denetimlerini hummalı şekilde devam ettiriyor. Zabıta ekipleri, rutin yürüttüğü çalışmalar kapsamında ilçe genelindeki kasaplarda hijyen ve ruhsat denetimi yaptı.

Çalışmalar doğrultusunda ekipler, iş yeri ve imalathanelere yürüttüğü denetimlerde kurallara uymayan işletmelere uyarılarda bulunarak tutanak tuttu. İş yerlerine eksiklerin tamamlanması için süre verilirken hijyen koşullarının sağlayan işletmecileri ise teşekkür edildi.

 

Vatandaşların sağlığını koruma adına denetimlerin hız kesmeden devam edeceğini belirten Zabıta Müdürlüğü ekipleri, bunun yanında 44 22 63 numaralı Haliliye Belediyesi Beyaz Masa Hattına gelen şikayetlerin giderilmesi için de denetimlerin devam ettiğini ifade ettiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan