Anasayfa / TÜM HABERLER / Başkan Ağan, Bu Kadim Topraklarda Kültür Bitmez !

Başkan Ağan, Bu Kadim Topraklarda Kültür Bitmez !

Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan H,Eğitim Merkezinde eğitim gören kadın, kursiyerler tarafından yapılan Mozaik Sergisinin açılışını Ak Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız,Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ,Karaköprü Belediye Baskanı Metin Baydilli,Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat,Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş Ve Yönetim Kurulu Üyeleri İle Beraber gerçekleştirdi. Her konuda kadınlara destek vereceklerini belirten Ağan , Şanlıurfa’nın gelişimi ve kalkınması için Şanlıurfa’nın tüm kesimleri birlikte hareket edeceklerini vurguladı.


Mozaik şehri Şanlıurfa’da mozaik sanatının devam etmesi için birçok çalışma yapılırken, Eyyübiye Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören kadın kursiyerler tarafından Mozaik eserler yapılıyor.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sergi salonunda gerçekleştirilen açılış ile sergilenen eserler gelen konuklardan tam not alırken Şanlıurfa’da sanata ve sanatçıya verilen önem bir kez daha gözler önüne sergilendi.

“KÜLTÜRÜMÜZÜ SANATAMIZI VE SANATIÇILARA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Başkan Ağan ; Bu kadim topraklarda kültürümüzü sanatımızı ve sanatcılarımıza destek vermeye devam edeceğiz.Bir Tarihin yeniden doğdu ve tarihi sayfalarını sil baştan yazdıran bu kadim şehir,Annelerimiz,Kardeşlerimizin ellerinde birer sanat eseri olmaya ve bu sanat eserlerini daha güzel yerlere getireceklerinden güvenimiz tamdır.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan