Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Albayrak’tan Tanıtım Atağı (VİDEOLU)

Başkan Albayrak’tan Tanıtım Atağı (VİDEOLU)

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak, sosyal medyadan ilçeyi tanıtma atağı başlattı.
Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinin belediye başkanı Şeref Albayrak, sosyal medya üzerinden ilçenin saklı kalmış yerlerinin fotoğraflarını paylaşarak dünyaya tanıtıyor.

Halfeti’de, turizmin gelişmesine katkı sağlamak için işletmelerde yaptığı düzenlemelerle ilçeye gelen turist sayısının artmasına önemli katkılar sağlayan Belediye Başkanı Şeref Albayrak, sosyal medyadan tanıtım atağı başlattı.
Halfeti ile ilgili tanıtım videosunu #sendegörmelisin hashtagı ile yayınlayan Albayrak, tüm vatandaşları ilçeye davet etti.
Albayrak’ın sosyal medyadaki tanıtım atağı, kullanıcıların yoğun ilgisini çekti.
Başkan Albayrak, ilçede turizmin gelişmesi, yerli ve yabancı turist sayısının artması, işletmelerin kalitelerinin yükselmesi için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.
İlçede yaptıkları çalışmalarla, turist sayısında rekor yılı geçirdiklerini belirten Albayrak ‘’Halfeti ilçemiz için gece gündüz tüm ilgili arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan