Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Aksak, Camide çocuklarla Kur’an Okudu (VİDEOLU)

Başkan Aksak, Camide çocuklarla Kur’an Okudu (VİDEOLU)

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, Zahiriye Cami yaz Kur’an kursuna katılan öğrencileri ziyaret ederek öğrencilerle birlikte Kur’an okudu.

Belediye Başkanı Abdullah Aksak, yaz Kur’an Kursları kapsamında Zahiriye Camisinde Kur’an Kerim ve Temel Dini Bilgiler eğitim alan çocukları ziyaret etti. Cami içerisinde oluşturulan ders halkalarını tek tek gezen Başkan Aksak, çocuklarla da özel ilgilendi. Kur’an dersi alan çocuklarla birlikte bir süre ders halkasında oturan Başkan Aksak, elifba okuyan bir öğrenciye de ders verdi. Camide ders alan öğrencilere ikramda bulun Başkan Aksak, Kur’an-ı Kerim öğretici hocalara da kolaylıklar diledi.

Başkan Aksak burada yaptığı konuşmada Hz. Peygamberin “Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir.” hadisini hatırlatarak camilerde ders alan ve ders veren herkesin hayırlı bir iş yaptığını belirtti.

Kur’an eğitiminin önemine vurgu yapan Başkan Aksak, “Camide Kur’an dersi okuyan öğrencileri görünce kendi çocukluğumu hatırladım. Allah’a şükürler olsun ki ailelerimiz bu konuda duyarlı. Çocuklarımız evin meyvesidir. Hz. Peygamber bir hadislerinde ‘Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir.’ buyuruyor. İnşallah hep birlikte Kur’an’ı öğrenecek ve öğreteceğiz. Rabbim çocuklarımız salih kullarından eylesin.” diye konuştu.

Cami imamı Ömer Ağar’dan da öğrencilerin durumu hakkında bilgi alan Başkan Aksak, daha sonra camiden ayrıldı.

<iframe width=”937″ height=”525″ src=”https://www.youtube.com/embed/TWiVw3nvaKs” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan