Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Çölyak Başkanı Doğan: Memleketimde güzel şeylerde oluyor

Çölyak Başkanı Doğan: Memleketimde güzel şeylerde oluyor

(Ruha Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi, Çölyak hastalarını yine unutmadı. Ekmek yiyemeyen Çölyak hastaları Glutensiz sofra ile buluşturuldu. Çölyaklılar, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve ekibine yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

“Hayat Glutensizde Güzel” sloganıyla yola çıkan Şanlıurfa Çölyak Derneği ve Çölyaklı hastaların yanında olan Haliliye Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen Çölyaklı hastaların bilgilendirme toplantısında Glutensiz yemek verildi.

Ekmekte ve buğday ürünlerinde bulunan Gluten’e duyarlı Şanlıurfa ve ilçelerindeki Çölyak hastaları, Çölyak dernek gönüllüleri,  Doktorlar, Diyetisyenler, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kaytan, Günyüzü Dernek Başkanı Veysel Toprak, Sanatder Başkanı Mustafa Dörtbudak, STK temsilcileri ve Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın katılımıyla Haliliye Belediyesinin sponsor olduğu Glutensiz sofrada biraraya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Kaytan, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Türkiye Çölyak Federasyonu başkanı Hasan Doğan’ın birer konuşma yaptığı Glutensiz sofrada duygulu anlar yaşandı. Bilgilendirme toplantısında bir araya gelen Çölyak hastalarına Glutensiz yemek ve glutensiz tatlı ikram edildi. Plaket dağıtımı ve aile fotoğrafının ardından program sona erdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan