Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Aksak: 15 Temmuz’da Yine Meydanlardayız

Aksak: 15 Temmuz’da Yine Meydanlardayız

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla tüm vatandaşları düzenlenecek etkinliğe davet etti.

 

Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla tüm yurtta olduğu gibi Ceylanpınar’da da anma etkinliği düzenlenecek. 15 Temmuz Pazartesi günü öğle namazı önce Zahiriye Camiinde Kur’an ziyafeti ve mevlidi şerifin okunmasıyla başlayan etkinlikler akşam 20.10’da Zahiriye Camisi önünden Cumhuriyet Parkına yapılacak kortej yürüyüşü ile devam edecek.

 

Cumhuriyet Parkı Miting alanında devam edecek olan anma etkinliklerine tüm halkı davet eden Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, “15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin 3. yılında tüm halkımızı meydanlara davet ediyoruz” dedi.

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin Türk Demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçtiğini belirten Başkan Aksak, “15 Temmuz milletimizin yeniden dirildiği gün olmuştur. Artık bu ülkede kimse darbeye teşebbüs edemeyecek. 15 Temmuz göstermiştir ki Türkiye’de demokrasinin teminatı aziz millettir.” ifadelerini kullandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan