Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Haliliye’nin Yeni Büyük Mimarı Canpolat Her An Sahada-(VİDEOLU)

Haliliye’nin Yeni Büyük Mimarı Canpolat Her An Sahada-(VİDEOLU)

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ekipleri ile sahaya inerek talep, öneri ve isteklere anında çözüm buluyor. Başkan Canpolat’ın talepleri anında yerine getirmesi ise vatandaşların yüzünü güldürüyor.

Göreve geldiği ilk günden beri ‘Çözülmedik sorun, dokunulmadık mahalle kalmayacak’ sloganıyla çalışmalarına başlayan Başkan Canpolat sorunlara çözüm üretmeye devam ediyor. Sabahın ilk saatlerinde beraberindeki Başkan Yardımcısı Mehmet Erol ve birim müdürleri ile Karşıyaka Mahallesine giden Başkan Canpolat, burada yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Mahallede incelemelerde bulunan Başkan Canpolat, vatandaşlardan vatandaşların taleplerini dinledi. Başkan Canpolat, Karşıyaka Mahallesinde devam eden park, yol ve rutin çalışmaları inceledi. Mahalle gezisi esnasında vatandaşlar ve çocuklarla ile fotoğraf çektirip tokalaşan Başkan Canpolat, ardından Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taşta’nı makamında ziyaret etti.

Burada mahalle muhtarı ile fikir alışverişinde bulunarak talepleri dinledi. Tüm ekiplerin her an sahada olduğunu ifade eden Başkan Canpolat, sahadan bir an olsun ayrılmayacaklarını söyledi. Tüm mahallelerde ihtiyaçları yerinde tespit etmek istediklerini kaydeden Başkan Canpolat, amaçlarının talep gelmeden hizmetin anında gitmesi olduğunu ve bu anlayışla çalıştıklarını söyledi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan