Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Haliliye Fark Atıyor

Haliliye Fark Atıyor

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Halliye Belediyesi hizmet yarışında fark yaratmaya devam ediyor.

Yerel seçimlerden ardından göreve başlayan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat seçim öncesi halka verdiği sözleri yerine getirmek için ciddi bir çalışma temposuna girdi.
İlçe merkezi ve kırsal mahallerde hiçbir ayırım yapmadan hizmet götürmek için kolları sıvayan Haliliye Belediyesi çalışmaları ile göz doldurmaya devam ediyor. Kırsalda kültürevleri, mahalle içi yol yapım çalışmaları aralıksız devam ederken, ilçe merkezin de ise sorumluluk sahasında bulunan tüm bölgelere hizmet götürmeye devam ediyor.
Temizlik filosu ile ilçe merkezini temiz tutmak için hummalı bir çalışma yürüten Haliliye Belediyesi geniş ilaçlama filosuyla da merkez başta olmak üzere tüm kırsalında haşere ile mücadeleyi sürdürüyor.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda kırsalda yol yapım atağına geçen Fen İşleri ekipleri ilçe kırsalında birçok bölgede mesai kavramı gözetmeden çalışmalarını sürdürüyor.
‘Gidilmeyecek yer, sıkılmayacak el kalmayacak’ anlayışı ile yola çıkan Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat sabahın ilk ışıkları ile birlikte ilçe merkezinden başlayarak gecenin geç saatlerine kadar da kırsalda ziyaretleri ve yapımı süren çalışmaları yerinde incelemeye devam ediyor

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan