Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfaspor’a Maddi Destek Kampanyası

Şanlıurfaspor’a Maddi Destek Kampanyası

(Ruha Haber Ajansı RHA)-Kuruluşunun 50. Yıl dönümünde 2. Lig Beyaz Grupta maddi krizle boğuşan Şanlıurfaspor’a, maddi destek için kampanya başlatıldı.

Ruha Ajans’a kampanya ile ilgili özel açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Mehmet Yılmaz,Şanlıurfaspor’un şehrin markası olduğunu ve bu takıma sahip çıkılması gerektiğini kaydeden Yılmaz, “Bizim şu anda sadece desteğe, maddi kaynağa ihtiyacımız var. Herkesten bizim kadar ellerini taşın altına koymasını Şanlıurfa’da yaklaşık 40 bin civarında spor ile iç içe olan sporseverler var. Bu arkadaşlarımızın hepsi bu kampanyada yer almalı.Ben kulüp başkanı olarak kulübe maddi destek sağlamak için gerek iş insanları ve gerekse ilin idarecileri ve başta Sayın Valim Abdullah Erin ve Sayın Büyükşehir Belediye Büyükşehir Belediye Başkanım Zeynel Abidin Beyazgül’e kulübe destek vermeleri konusunda ziyaretlerde bulundum.Bu kulübe biz ne yapabiliriz diyen herkesi bir liradan bir milyon liraya kadar gönlünden ne koparsa kampanyaya davet ediyoruz. Özellikle Urfa’daki iş insanlarını ve Urfa dışındaki iş insanlarını ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve üyelerini ve Şanlıurfa’da yaşayan tüm hemşehrilerimizi başlatmış olduğumuz kampanyaya destek olmalarını istiyorum.El birliği ile bu kulübümüzü maddi sıkıntıdan kurtaralım” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan