Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyyübiye Belediyesi, kaçak yapılarla etkin mücadele ediyor

Eyyübiye Belediyesi, kaçak yapılarla etkin mücadele ediyor

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Eyyübiye Belediyesi, kaçak yapılara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezi ve kırsaldaki çalışmalarını sürdüren belediye, hazineye ait arsa üzerine inşa edilen evlerin yıkım işlemini gerçekleştirdi.

Kaçak yapıya sıfır tolerans söylemini hayata geçirmeye devam eden Eyyübiye Belediyesi, hazine arazisi, yeşil alan ve belediyeye ait alanlarda yapılan kaçak yapılarla mücadeleye etmeyi sürdürüyor. Eyyübiye Belediyesi’ne bağlı Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlüğü yıkım ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren ilçedeki kaçak yapıların yıkım işlemlerini gerçekleştirdi.

Kaçak yapıyla mücadele konusunda kararlılıklarını sürdüreceklerini belirten Eyyübiye Belediyesi yetkilileri vatandaşlara da uyarıda bulundu. Kaçak yapılarla ilgili Eyyübiye Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “ Kaçak yapılarla mücadele konusunda hassasiyetimiz devam ediyor. Özellikle hazine arazileri, yeşil alan ve kamuya ait olan alanlar üzerine yapılan kaçak yapılara taviz verilmeyecektir. Kaçak yapıyla mücadele sonuna kadar devam edecektir. Vatandaşlarımızın bu gibi durumlarda mağdur olmaması için hazine arazisi ve yeşil alan ve kamuya ait alan üzerine kaçak yapı yapmamaları gerekiyor.” ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan