Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Fakıbaba Sözünü Tuttu

Fakıbaba Sözünü Tuttu

2015 yılında Milletvekili seçilmesininin ardından; seçim arefesinde hemşehrilerine  verilen sözler; Eski Gıda,Tarım ve Hayvancılık Bakanı Şanlıurfa Milletvekili Dr.Ahmet Eşref FAKIBABA tarafından bir bir tutulmaya devam ediyor.
Milletvekili seçilir seçilmez;  Birecik ve Viranşehir İlçelerine doğalgaz  götürülmesi için Milletvekili Mehmet AKYÜREK ile gerekli girişimlerde bulunan FAKIBABA, defalarca Bakanlık ve ilgili kurumlar nezdinde gerekli girişimlerinin yanında,  sürecin her aşamasını takip etmiş, Bakan olduktan sonra iki ilçeye doğalgaz tahsisine  ilişkin ihalenin yapılmasını sağlamış ve akabinde her iki ilçemize de doğalgaz hizmetinin sunulmasına büyük katkı sağlamıştır.
Konu ile ilgili görüşlerine başvurduğumuz FAKIBABA; “Birecik ilçemizde bugün gaz dağıtımına başlanması hemşehrilerim ve şehrim adına gurur verici bir hizmettir. Hemşehrilerime hayırlı olsun. Herzaman  söylediğim gibi; benim Şanlıurfam herşeyin en güzeline ve en iyisine layıktır.
Bu bağlamda Birecik ve Viranşehir ilçemize doğalgaz verilmesinde büyük emeği olan ve bu hizmet için defalarca kapılarını aşındırdığımız,  desteklerini esirgemeyen eski Enerji Bakanımız Sn. Berat ALBAYRAK’a Botaş Genel Müdürü Sn. Burhan ÖZCAN’a ve Botaş Genel Müdür Yardımcısı Sn. Abdülvahit FİDAN’a teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca yine altyapı hizmetlerinin yapılmasında emeği geçen AKSA Holding Yönetim ve Çalışanlarına ve emeği geçen herkese  teşekkürlerimi arzediyorum.
Ömrümün  yettiği sürece bu kadim şehre hizmet etmeye devam edeceğim İnşallah.. “ açıklanasında bulundular..

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan