Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Yalçınkaya’dan Şaka Gibi Açıklama

Yalçınkaya’dan Şaka Gibi Açıklama

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya son günlerde ilçe belediyesine atanan danışılmayan danışmanlarla ilgili şaka gibi açıklama yaptı.

Yalçınkaya, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:”Değerli Akçakale hemşerilerim öncelikle herkese hayırlı cumalar diliyorum. Son günlerde sosyal medyada görevlendirdiğimiz danışmanlarla ilgili asılsız ve bir sürü spekülatif haberlere cevap olarak bir açıklama gereği duydum. Danışman sıfatı ile görev alan arkadaşlarımızla birlikte büyüyen, gelişen ve değişen dünyanın durumuna ayak uydurmak amacıyla bu hizmetleri sizlere taşımak için çaba ve gayret içerisindeyiz. Biz bu görevlendirdiğimiz arkadaşlarımıza herhangi bir ücret veya herhangi bir menfaat sağlamıyoruz.  Bizim görevlendirdiğimiz arkadaşlar tamamen Fahri olarak belediyemize hizmet etmektedirler. Bu arkadaşlarımız belediyemizden herhangi bir ücret veya menfaat talep etmemektedirler. Bu konuda bize destek olmak veya hizmet etmek isteyen değerli kardeşlerimiz varsa, Fahri olarak onlara da bu görevi vermeye hazırız.

Buradan bir sesleniyorum; Dünyanın neresinde olursa olsun Akçakale sevdalısı ve gönüllüsü varsa buyursun gelsin ilçesine hizmet etsin. Bizim herkese kapımız açık. Kimsenin bu ilçeye yapacağı hizmetlere engel olmayız. Yeter ki ilçemizin geleceğine bir katkı yapsın ve bizimle beraber bu güzel ilçemizin kalkınmasına destek olsun. Bizim telefonumuz herkese açık, Kapımız açık, bize sorsunlar en doğru cevabı bizden alabilirler. Görevlendirilmiş olduğumuz bütün arkadaşlarımız başka kurumlardan görevlendirme ile ilçe belediyemizde hizmet etmektedirler. Bizim Akçakale hemşerilerimizden gizli saklı hiçbir şeyimiz yok, bizim gizli ajandamızda yok.  Geçmiş dönemdeki kirli siyasetle, kirli pazarlıklarla asla işimiz olmaz. Dolayısıyla Kim bu ilçeye bir katkı sağlayacaksa veya destek olacaksa, kapımız o insanlara sonuna kadar açık olacaktır.

Biz bu dar imkânlarla ilçemize nasıl hizmet etmenin derdindeyiz. Belediyenin yükünü hafifletmenin derdindeyiz. Dolayısıyla dışarıdan gelen arkadaşlarımızı belediyeye alarak belediyenin yükünü hafifletmenin derdindeyiz. Biz dışarıdaki yatırımcıların buraya getirilmesi için elimizden gelen çaba ve gayreti en iyi şekilde gösteriyoruz. Onların yatırım yapmaları için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bizlere pozitif enerji verin, güzel şeyler söyleyin ki heyecanımız artsın. Sizlere daha iyi hizmet edelim. Böyle gereksiz işlerle bizleri uğraştırmayın. Biz göreve  getirdiğimiz her bir arkadaşımız görevini en iyi şekilde yaptığından hiç şüphemiz yoktur.

Bu konuda sizin de projeniz varsa, sizin de söyleyeceğiniz sözler varsa, buyurun gelin söyleyin. Sizinle bunu en iyi şekilde yapmak için birlikte hareket edelim. Kamuoyunda soru işaretleri oluşturarak toplumu yanlış bilgilendirip, yanıtlayalım. Sorularınızın hepsine cevabını vermeye hazırız. Buyurun gelin oturalım konuşalım. Bizim gizli bir gündemimiz yok. Bütün kaynaklarımızı en iyi şekilde kullanmanın derdindeyiz. Türkiye’nin geleceği adına yapılacak olan çalışmalarda herkese kapımız açık, özellikle eğitim konusunda dershane açılması için çalışalım. Yollarımızın daha kaliteli olması için çaba sarf edelim. Kimsenin gereksiz yere yıpratmaya ve anlamsız iddialarla ilçenin enerjisinin tüketmeye hakkı yoktur. Bütün değerli hemşerilerimizi bu konuda hassas olunması konusunda önemle rica ediyorum. Buradan herkesi saygıyla selamlıyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan