Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Büyükşehir’den Engelli Vatandaşlara Özel Yüzme Havuzu-(VİDEOLU)

Büyükşehir’den Engelli Vatandaşlara Özel Yüzme Havuzu-(VİDEOLU)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik dizayn edilen yüzme havuzu yoğun ilgi görüyor. Asansörle birlikte tüm detayları düşünülerek yapılan havuz, engelli vatandaşlar için yüzme öğrenme olanağı da sağlıyor.

Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında toplumun her kesimine yönelik projeler üreten Büyükşehir Belediyesi, yaptığı hizmet ile bölgenin ilklerini yapmaya devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük Engelli Koordinasyon Merkezlerinden biri olan Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde engelli vatandaşlar için özel dizayn edilen havuz bölgede tek olma özelliği taşıyor. Hafta içi 17.00 – 23.00 saatleri arasında engelli vatandaşlar için havuzda asansör sistemi bulunurken; havuz, verilen basınçlı su ile fizik tedavi özelliği sunuluyor.

Engelli vatandaşların el becerisi, spor ve bir çok farklı olanağın sağlandığı Büyükşehir Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezinde, engelli vatandaşların sosyalleşmesi adına bir çok çalışma sürdürülüyor.

Verilen hizmetten dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz bizleri unutmadı, Engelli Koordinasyon merkezinde çok çeşitli etkinlikler ve spor yapıyoruz. Günlerimiz burada çok güzel geçiyor” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan