Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Urfa ve Adana’da Polislere FETÖ Operasyonu: 40 gözaltı

Urfa ve Adana’da Polislere FETÖ Operasyonu: 40 gözaltı

(Ruha Haber Ajansı / RHA)- Adana merkezli ve aralarında Şanlıurfa’nın da bulunduğu 20 İlde Fetullahçı Terör Örgütü-Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) düzenlenen eş zamanlı operasyonda 40 şüpheli polis gözaltına alındı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY’ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince, örgütün “mahrem imamları” ile periyodik ve ardışık arama sistemiyle haberleştikleri öne sürülen zanlıların yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon başlattı. Hakkında gözaltı kararı verilen 41 polisten 40’ı Adana merkezli İstanbul, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Bolu, Niğde, Kilis, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Şırnak, Van, Hakkari, Eskişehir, Tunceli, Sivas, Batman ve Ardahan’da düzenlenen operasyonla yakalandı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan