Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karakoyun Köprülü Kavşağının Asfalt Çalışmaları Tamamlandı-(VİDEOLU)

Karakoyun Köprülü Kavşağının Asfalt Çalışmaları Tamamlandı-(VİDEOLU)

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile yapım çalışmaları hızlandırılan Karakoyun Köprülü Kavşağında asfaltlama çalışmaları iki gün içerisinde tamamlanarak güzergahlar vatandaşların hizmetine sunuldu.

Şanlıurfa’da daha önce yüklenici firma tarafından çalışmaların durdurulmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatları ile Karakoyun Köprülü Kavşağının yapım çalışmalarını devralan Büyükşehir Belediyesi başlattığı alt yapı ve üst yapı çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarını da tamamlayarak yolu trafiğe açtı.

Ulaşım, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Daire Başkanlıkları ile ŞUSKİ ekiplerinin yoğun çalışmaları sonucu trafiğe açılan yol sürücülere rahat nefes aldırırken, çevre sakinleri de çalışmalarından dolayı Başkan Zeynel Abidin Beyazgül’e ve ekibine teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan