Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Baydilli Personelle Bayramlaştı-(VİDEOLU)

Baydilli Personelle Bayramlaştı-(VİDEOLU)

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde belediye personeliyle bir araya gelerek hem bayramlaştı hem de çalışmalar hakkında durum değerlendirmesi yaptı.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli personel toplantısı yaparak belediye personeliyle durum değerlendirmesi yaptı. Başkan Baydilli Kurban Bayramı öncesi son mesai gününe denk gelen toplantının ardından personellerle tek tek bayramlaştı.

Her fırsatta personelleriyle birlikte Karaköprü’ ye hizmet eden bir aile olduklarını dile getiren Başkan Baydilli, personellerden vatandaşa hizmet noktasında daha gayretli olmalarını istedi.

Her personelin belediyeyi temsil ettiğine dikkat çeken Başkan Baydilli, “Hepiniz sokakta veya kurumda vatandaşa karşı kurumumuzu ve beni temsil ediyorsunuz” diye konuştu.

Başkan Baydilli şöyle devam etti: “Ne olursa olsun vatandaşa karşı öncelikle güler yüzlü ve anlayışlı olalım. İşini çözemiyorsak bile bunun nedenini güzel bir dille kendisine anlatalım. Çünkü biz sadece vatandaşa hizmet için burada bulunuyoruz, öncelikli işimiz ilçemizin ve vatandaşımızın sorunlarına çözüm bulmaktır. Ben personelimizin çalışmalarından ve gayretinden memnunum ancak her geçen gün büyüyen ilçemizin daha yerlere gelmesini sağlamak için daha gayretli olmanızı rica ediyorum.”

Personel toplantısında her ay bir birimde özveriyle çalışan bir personel ödüllendirilirken, Başkan Baydilli ayın personeline çeyrek altın taktı ve tebrik etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli toplantının sonunda personellerle tek tek tokalaşarak bayramlarını kutladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan