Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bayık Vatandaşlarla Bayramlaştı

Bayık Vatandaşlarla Bayramlaştı

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık vatandaşlarla bayramlaştı
Hilvan Kaymakamlığı ve Hilvan Belediyesi tarafından Belediye Çay Bahçesinde düzenlenen Bayramlaşma programına Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, İlçe Jandarma Bölük Komutanı İsmail Tanrısever, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köse, İlçe Müftü Vekili Aslan Ali Eryılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Encümenleri ve vatandaşlar katıldı.
Bayramlaşma programında Halka Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Bayık ‘Huzur, mutluluk, birlik, beraberlik ve insanların ortak sevinci olan Kurban Bayramı’nda İslam’ında emrettiği gibi dargınları barıştırmalı ve insanlara zarar veren davranışlardan kaçınmalıyız. Bayramlar kardeşlik ve sevginin yeşerdiği, fakirlerin unutulmayıp ihtiyaçlarının giderildiği özel günlerdir. Kurban Bayramımızın ülkemizin huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü terör örgütüne karşı birlik, beraberlik ve istikrarımıza katkı sağlamasını Allahtan diler, bütün İslam aleminin mübarek kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını diliyorum’ dedi.
Bayramlaşma programı kapsamında AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Jandarma komutanlığında vatani görevini yapan Mehmetçikler, İlçe Emniyet Müdürü Salih Köse ve polis mensuplarıyla bayramlaşarak Başkan Bayık ziyaretlerine devam etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan