Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Dünyaca Ünlü Sporcudan Halfeti’de Akrobasi Şov

Dünyaca Ünlü Sporcudan Halfeti’de Akrobasi Şov

Freerun’ın en iyisi Titarenko’dan saklı cennet Halfeti’de şov.

Halfeti Belediyesinin Red Bull’un çekimlerine verdiği destekle ilçenin tanıtımına önemli bir katkı sağlandı.

Halfeti’de muhteşem performans.

Son yılların en dikkat çeken sporlarından freerun sporunun dünyadaki en iyi temsilcilerinden biri olan Red Bull sporcusu Alexander Titarenko, bu kez Halfeti’de nefesleri kesti. Ukraynalı sporcu, büyük bölümü sular altında kalan, ‘’CittaSlow’’ (Sakin Şehir) ünvanına sahip olan Türkiye’nin saklıcenneti Halfeti’de evlerin çatılarından ve binaların arasından atletik hareketlerle geçerek olağanüstü görüntüler yaratan bir performansa imza attı.

Unutulmaz anlar yaşandı.

Şanlıurfa’nın Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin ‘Saklı Cenneti’ Halfeti, tüm doğal güzelliğiyle muhteşem bir performansa ev sahipliği yaptı. Son yılların yükselen sporlarından freerunsporunun dünyadaki en iyilerinden Red Bull sporcusu Alexander Titarenko, doğal güzelliği ve büyük bölümü sular altında kalan Türkiye’nin tarihi cenneti Halfeti’de boş evlerin çatılarından ve binaların arasından akrobatik hareketlerle geçerek unutulmaz bir performans sergiledi.

Minareden sulara atladı.

2017 yılında gerçekleştirilen Red Bull Art of Motion’daşampiyon olduktan sonra adını tüm dünyaya duyuran, bu sene ise FIG Parkur Dünya Kupası’nda Fransa’da üçüncü olan Ukraynalı sporcu Titarenko, Halfeti’nin su üstünde kalan kısmı kadar su altında kalan olağanüstü güzelliğini de performansına ekledi. Titarenko, adrenalin dolu atlayışları ve cesur geçişleriyle olağanüstü görüntüler oluşturan serisini Halfeti’nin simgesi olan minareden sulara atlayarak tamamladı.

‘Halfeti bana ilham verdi’

Halfeti’nin muhteşem atmosferinden çok etkilendiğini dile getiren Red Bull sporcusu Alenxander Titarenko, “Freerunsporcuları sanatçılar gibidir. Şehrin atmosferini hissederek ve doğasının bir parçası olarak, performansımız o şehrin kimliğini yansıtır. Benim de amacım Halfeti’de bunu gerçekleştirmekti. Halfeti’nin benzersiz tarihi dokusuna hayran kaldım ve bu bana ilham verdi. Umarım yine bir gün burda performans gösterme şansım olur” ifadelerini kullandı.

‘Tanıtıma önemli katkı’’

Konuyla ilgili açıklama yapan Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak ise ‘’Halfeti ilçemizin tanıtımı ve turizminin gelişmesi için çaba sarf ediyoruz. Turizm alanında yaptığımız düzenlemeler ile Halfeti ilçemizde rekor ziyaretçi sayılarını yaşıyoruz. Son olarak tanıtımımıza katkı noktasında RedBull’un dünyaca ünlü sporcusu Titarenko’nun yaptığı şova destek verdik. İlçemizin tanıtımına önemli bir katkı sağlanmış oldu’’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan