Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı

Protokol üyeleri vatandaşlarla bayramlaştı

Kurban Bayramı dolayısıyla Siverek Belediyesi Yaşam Evi’nde düzenlenen bayramlaşma programına protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
Sabah saatlerinde Mehmet Lamih Odabaşı Parkı’ndaki Yaşam Evinde düzenlenen bayramlaşma törenine Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, 107. Topçu Alayı Komutan Vekili Serdar Analı, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hayri Yazıcı, Emniyet Müdür Vekili Levent Eker ve daire amirleri katıldı.
İlçe protokolü halkla bayramlaşmanın ardından Jandarma Karakolunu ziyaret ederek askerlerin bayramını kutladı. Askerlerle bir sür sohbet eden protokol üyeleri, Emniyet Müdürlüğünde görevli personelle bayramlaştı.
-Görev başındaki güvenlik güçleri unutulmadı
Güvenlik korucularını ziyaret eden Kaymakam Çiftçiler ve Başkan Aydın, Selimpınar Mahallesi’nde bulunan uygulama noktasındaki polis ekiplerini de unutmadı.
Protokol üyelerinin son durağı ise Şehit Polis Memuru Ali Öztürk’ün ailesi oldu. Çiftçiler ve Aydın, şehit polis memurunun çocuklarıyla yakından ilgilendi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan