Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Ceylanpınar’da “kıyım”ın gerekçesi belli oldu

Ceylanpınar’da “kıyım”ın gerekçesi belli oldu

(Ruha Haber Ajansı – RHA) 3 Büyükşehir ve 1 belediye kadrolu 169 personel için alım ilanı yayınladı. Bunların içerisinde de AK Partili Ceylanpınar Belediyesi de yer aldı. Başkan Abdullah Aksak’ın seçilmesinin ardından eften püften bahanelerle çok sayıda personel kıyımına gidilirken 50 kişilik yeni eleman ( torpilli) içinde zemin hazırlama süreci devam ediyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, 31 Mart seçimlerini kazanmasının ardından belediyede personel kıyımına gidilmeye başlandı. Mevcut personeller, gerçeği yansıtmayan tutunaklar, yok Menderesçisiniz tarzında bahanelerde kıyıma gidilerek işten atıldı. İşçiler, Aksak’a karşı hukuk mücadelelerini sürdürüyor. En son olarak da kamubulteni.com’un haberine göre Ceylanpınar Belediyesi 50 kişilik yeni bir alım için ilana çıktı. Bu ilanda 50 kişinin nasıl alınacağına yönelik detaylı bilgiler yer almıyor. ( Sipariş ilan var mı yok mu?)

Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak’ın personel kıyımı ve yeni alınacak elemanlarla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merakla bekleniyor…

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan