Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyyübiye Belediyesi Dur Durak Demeden Çalışıyor-(VİDEOLU)

Eyyübiye Belediyesi Dur Durak Demeden Çalışıyor-(VİDEOLU)

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Kuş’a teşekkür etti.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına devam ediyor. İlçe genelinde kurulan 3 şantiye ile ilk günden itibaren çalışma yürüten ekipler, vatandaşların takdirini topluyor. Daha yaşanılabilir bir Eyyübiye hedefi doğrultusunda çalışma yürüten ekipler merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmıyor. Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler merkez mahallelerde kilitli beton parke taşı döşeme, bakım ve onarım ile kırsal mahallelerde ise stabilize yol yapımı ile yol ağı genişletme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.
Belirlenen program ve gelen talepler üzerine çalışmalarını sürdüren ekipler kırsalda; Gözeller, Kırkmağara, Tekyamaç, Yaykılıç, Olukyanı, Görenler mahalleleri ile Çavuşlu, Sarıcan, Akdağ ve Büyükreyhanlı mezralarında stabilize yol yapım çalışmalarını tamamladı. Çalışmalardan duyulan memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Eyyübiye Belediyesi ve Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan