Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Futbolun Kahramanlarını Biz Yetiştirmeliyiz

Futbolun Kahramanlarını Biz Yetiştirmeliyiz

Bir Çin atasözü der ki; “Birine her gün bir balık vereceğine ona balık tutmayı öğret.” Bir takım önceliği kendi alt yapısına vermeli eğer kendi ihtiyaçlarını alt yapısından karşılayamıyorsa, Transfere yöneliyor ise Altyapı da yapılan çalışmalar sorgulanmalı. Alt yapısını ihmal etmemeli ileriki yıllarda ondan faydalanmak için onu güçlendirmeli. Yani bir takım kendi alt yapı futbolcularını yetiştirdiği sürece güçlü ve sürekli olur.
Altyapısında çalıştığım takımlarda Yetenekli sporcuların profesyonel takımlara transfer olmaları titiz çalışmalar sonucunda gercekleşti. Yetersiz, Boyu kısa denilerek Şanlıurfa’nın Profesyonel Takımlarında şans verilmeyen Sporcularımızın çoğu Gençlerbirliği, Ankaragücü,Hacetepe, Beşiktaş,Kayserispor, Alanya, gibi takımlara transfer oldu.
Keşke yurdumun güzel yöneticileri bu oyuncuları değerlendirseydi de dışarıdan milyonlarca lire vererek başka futbolcu transfer etmeseydi. Kayırmacılık, kurumlarda olmamalı hele! futbolda hiç olmamalı; çünkü futbol bir şehrin sevinci, Markası Bir Memleketi, şehirlerarasında hatta dünyada temsil eden bir etkinlik. Umarım gerek Şanlıurfa spor, gerekse Karaköprü spor için radikal kararlar alacak bir babayiğit çıkar da memleket evlatlarının kendi şehri için ter dökmesini sağlar.
Saygılarımla sunarım.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan