Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfalı hoca, hentbolda kenttin gururu oldu

Şanlıurfalı hoca, hentbolda kenttin gururu oldu

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Konuklu İmam Hatip Ortaokulu’nda hentbol adına yaptığı çalışmalarla takdir toplayan verdiği eğitim ve emekler ile kız çocuklarının gelişimine olumlu şekilde katkıda bulunan Beden Eğitimi Öğretmeni Bayram Kaplan, Hentbol branşı U-19 Bayan milli takımına davet edildikten sonra yıldız bayan milli takımına da davet edilip Şanlıurfa’nın hentboldaki gururu oldu.

Köy okulunda Hentbol adına yaptığı çalışmalar ile milli takım hocasının dikkatini çekip Ankara’ da yapılan kampa çağrılan Bayram Kaplan, yaptığı açıklamada,”4 yıllık bir süreçte Hentbol adına çalışmalarda bulundum. yaz kış dinlemeden okulumda okuyan kız öğrencilerimiz ile antrenmanlar yaptık. İl şampiyonlukları yaşadık bölge turnuvalarında Şanlıurfa’mızı en güzel şekilde temsil ettik. Bugün görüyorum ki yaptığımız çalışmalar karşılığını buldu. MİLLİ TAKIM kampında Ay yıldızlı üniformayı giymek gerçekten gurur verici. Umarım önümüzdeki yıllarda bizim çocuklardan da milli takıma seçilenler veya  gelişim kamplarına davet edilen olur.  Şimdiki hedefim kız  çocukları için bir kulüp oluşturulması ve bu kız  çocuklarına destek verilmesi destekler olduğu sürece Eminim ki Şanlıurfa’dan da milli takıma gidecek yetenekli kızlarımız olacaktır. Bir hedefimde Şanlıurfa’da Hentbolun daha çok tabana yayılması için A Milli, U-19 veya yıldız Bayan milli takımlarımızdan birinin bir kampını Urfa’ya almak. Bana Destek çıkan, Güvenip milli takıma kadar çağıran herkesten Allah razı olsun.” diyerek ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan