Anasayfa / TÜM HABERLER / Yılmaz: Yardım kampanyasının Urfaspor içinde örnek teşkil etmesini diliyorum

Yılmaz: Yardım kampanyasının Urfaspor içinde örnek teşkil etmesini diliyorum

Şanlıurfaspor Başkanı Mehmet Yılmaz,”TV 8 televizyonu aracılığıyla Erzurum’lu Acun Ilıcalı önderliğinde yapılan forma satış kampanyasında yaklaşık 100 bine yakın Erzurumspor forması satılmıştır. Yapılan yardım kampanyasının Urfaspor içinde örnek teşkil etmesini diliyorum.”dedi.

TV 8 televizyonu aracılığıyla Erzurum’lu Acun Ilıcalı önderliğinde yapılan forma satış kampanyasında yaklaşık 100 bine yakın Erzurumspor forması satıldı. Şanlıurfaspor Başkanı Mehmet Yılmaz, Erzurumspor için yapılan çalışmanın benzer bir çalışmanın Urfaspor için de yapılmasını beklediklerini belirtti.

Başkan Yılmaz, şunları kaydetti:”Bir Anadolu Kulüp Başkanı olarak kardeş ve dost kulübümüz Erzurumspor’un elde ettiği bu gelirden dolayı memnuniyetimi dile getiriyor, Anadolunun gözbebeği Şanlıurfaspor’umuz içinde örnek teşkil etmesini diliyorum. Ancak, Erzurum’un önde gelenleri kulüpleri için bu mücadeleyi verirken, bizim ileri gelenlerimizde bu düzen içerisinde bu durumdan ders çıkarmaları gerekmektedir. Bunun karşılığında bizim şehrimizin ileri gelenleri sadece şahsi menfaatleri olacak ama şehrin marka değeri, içinde var güçleriyle Şanlıurfaspor’umuza sahip çıkmak zorundadırlar. Bunun işaretlerini en kısa zamanda görmek zorundayız. Kulübe kahvaltılık malzeme dahi alamayan başkanlar varken; 50 yıllık Şanlıurfaspor tarihinde kulübe tek başına kısa zamanda büyük maddi desteği sağlayan bir başkan olarak, aynı desteği şehrin ileri gelenlerinden bekliyorum. Bugün bir forma kampanyasına (henüz kampanya devam ederken) 100 bine yakın forma geliri elde eden kardeş ve dost kulübümüz Erzurumspor varken, biz elimizdeki mevcut 19 futbolcumuzun geriden gelen 3 Milyon 800 bin’lik ödemesini yapamamaktayız. 54 milyon borç ile devir aldığım Kulübün resmi borçları 20 milyon gibi bir rakam ve ben tek başıma ciddi rakam da elimden geleni yaptım yapamaya devam ediyorum ama zaman çok daraldı yabancı futbolculara şuanda tff ekranına işlenen gibi gözüken – 6 puan için 1 hafta içinde ödeme yapılamasa -6 uygulanacak sisteme bunu anlamak istemeyenler var; çünkü takımın 50 yıldır olan otobüsü bile ortada yok.

Birileri ihale peşinde koşarken, bu ibret verici tablodan ders çıkarmalıyız. Bu durum formalite desteklerle değil, en acil sürede lig başlamadan icraatlerle olmalıdır. Eğer destek olunmazsa ben naçizane Şanlıurfaspor’ımızın en büyük sivil toplum kuruluşunun başkanı olarak şehrin ve kulübün içinde bulunduğu gerçekleri bütün objektifliğimle dobra dobra tüm Şanlıurfalı hemşerilerimle paylaşacağım. Kamuoyuna saygılarımla…”

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan