Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karaköprü’de Sünnet Şöleni Düzenledi-(VİDEOLU)

Karaköprü’de Sünnet Şöleni Düzenledi-(VİDEOLU)

Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında ilçede ikamet eden 112 çocuk için toplu sünnet şöleni düzenledi.

Karaköprü Belediyesi temel belediyecilik çalışmalarının yanında sosyal belediyecilik ve yardımlaşma faaliyetlerini sürdürüyor. Karaköprü Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ilçede ikamet eden 112 çocuk için toplu sünnet şöleni düzenlendi.

Sünnet şölenine Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Vali Yardımcısı ve Karaköprü Kaymakamı Ufuk Akıl, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Kaytan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ile sünnet olacak çocukların aileleri de katıldı.

Sünnet şöleni programında bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, sosyal belediyeciliğin gereği olarak ilçedeki çocuklar için sünnet şöleni düzenlediklerini söyledi.

Başkan Baydilli şöyle konuştu: “Bizler yerel yönetimler olarak doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımızın her alanda hizmetindeyiz. Belediyenin işi sadece yol veya park yapmak değil aynı zamanda sosyal faaliyetlerde de vatandaşın yanında olmaktır. Bir şehirde çocuklar mutluysa ve gülüyorsa emin olun ki o şehir de gülüyor.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın her zaman yanında olmalı ve en doğru eğitimi alarak ülkesine faydalı bireyler olmalarını sağlamalıyız. Bunun için en büyük görev anne babalara düşüyor. Ben bu sünnet şölenimize katılan, sevincimize ortak olan herkese teşekkür ediyorum.”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali cevheri ise sünnet şöleni için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ederken, “Çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras İslam ahlakıdır. Onları en iyi şekilde yetiştirmeli ve İslam üzere büyütmeliyiz. Evlatlarımızın erkekliğe adım atacakları bugünü düzenleyen Karaköprü Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Toplu sünnet töreninde Başkan Baydilli ve davetliler sünnet olacak çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirirken, çocuklara çeşitli hediyeler dağıttılar.

Sünnet şöleninde aileleriyle birlikte oyun havalarıyla doyasıya eğlendiler.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan