Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Sıcak hava balonu Göbeklitepe semalarında yükseldi

Sıcak hava balonu Göbeklitepe semalarında yükseldi

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Kültür – Turizm İl Müdürlüğü ile Şanlıurfa Turizm Geliştirme AŞ iş birliğiyle Göbeklitepe’de sıcak hava balonu göklere uçurtuldu. Vali Abdullah Erin,”2019 Göbeklitepe Yılı kapsamında, ilk etapta 2 adet Sıcak Hava Balonu test uçuşlarına Göbeklitepe’de başladı.”

 UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Göbeklitepe’de yürütülen çalışmalar göz dolduruyor. Bölgeye gelecek olan turistler, Göbeklitepe ve çevresini rahat görme fırsatı bulacak.

Vali Abdullah Erin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada,” Göbeklitepe, Harran ve Halfeti balon turizmiyle daha da şenlenecek!  Valiliğimiz öncülüğünde kurulan Şanlıurfa Turizmi Geliştirme A.Ş ile Kültür ve Turizm İl Müdürlüğümüzün girişimleriyle, ‘2019 Göbeklitepe Yılı’ kapsamında, ilk etapta 2 adet Sıcak Hava Balonu test uçuşlarına Göbeklitepe’de başladı.” İfadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan