Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bozava Belediyesi’nin Yol Atağı Sürüyor

Bozava Belediyesi’nin Yol Atağı Sürüyor

Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY’un talimatları ile Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsal mahallelerde yürüttüğü stabilize yol yapım çalışmaları aralıksız olarak sürüyor.
Belediye Başkanı Suphi AKSOY’un talimatları ile kırsal mahallelerde devam eden yol çalışmalarının yeni adresi Aylan ve Düzdoruk Mahalleleri arası oldu. Aylan ve Düzdoruk Mahalleleri arasındaki 5 kilometrelik mesafede gerçekleştirilen stabilize yol yapım çalışması Bozova Belediyesi ekiplerince tamamlandı.
Bozova Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar halkın takdirini toplarken, yürütülen çalışmalar ile ilgili açıklama yapan mahalle sakinleri;”Yaklaşan kış ayları dolayısıyla tamamlanan bu çalışmalar bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bozova Belediye Başkanımız Sayın Suphi AKSOY’a ve Bozova Belediyesi ekiplerine teşekkür ediyoruz.” dedi.
Kırsal Mahallelerde gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları ile halkın takdirini toplayan Bozova Belediye Başkanı Suphi AKSOY yaptığı açıklamada;”Halka hizmet için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam edeceğiz.” diyerek hizmetlerin devamının geleceğini de duyurdu.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan