Anasayfa / TÜM HABERLER / Haliliye Kırsalı Kışa Hazırlanıyor-(VİDEOLU)

Haliliye Kırsalı Kışa Hazırlanıyor-(VİDEOLU)

Haliliye Belediyesi, yaklaşan kış ayları öncesi vatandaşları yol sıkıntısı yaşamaması için ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kırsal mahallerden Konuklu’da çalışmalarına devam ederken, Karatepe’de de yol yapım çalışmalarına başladı.

Yaklaşan kış ayları öncesi vatandaşların yol sıkıntılarının çözümünü hedefleyen ekipler, kırsal mahallelerde çalışmalarına hız verdi. Ekipler, hazırlanan program dahilinde ilçe genelinde yol açma, yol yapım çalışmalarını sürdürürken, bu kapsamda Konuklu Mahallesi’nde çalışmalar son sürat devam ediyor. Ekipler,  ayrıca eş zamanlı olarak Karatepe Mahallesi’nde de stabilize yol yapım çalışmalarına başladı.

Yürütülen çalışmalar hem ilçe merkezi hem de kırsal mahallelerde vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.

Karatepe Mahallesi sakinleri, Haliliye Belediyesi’nin başlattığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür ederek, vatandaşların kış aylarında çamurdan kurtulacağını söylediler.

Çalışmanın sürdüğü Konuklu Mahallesi sakinleri ise, Haliliye’nin tüm mahallelerinde canlılık gördüklerini belirterek, yapılan hizmetten dolayı başta Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve tüm ekiplerine teşekkür ettiklerini söylediler.

Çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı planlayan ekipler, diğer kırsal mahallelerde çalışmaları başlatmayı hedefliyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan