Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Marmaris Belediye Başkanı Ve Ulusal Turunçgil Konseyinden Emin Önen’e Ziyaret

Marmaris Belediye Başkanı Ve Ulusal Turunçgil Konseyinden Emin Önen’e Ziyaret

Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve YDA Havalimanı İşletme A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç ile Ulusal Turunçgil Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz ve beraberindeki heyet, Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen’i makamında ziyaret ederek Çin ile turizm ve havacılık alanlarında işbirliği ve Türk Turunçgil ürünlerinin Çin pazarına ihracatı konusunda fikir alış verişinde bulundular.

Bu arada TRT Çin’de Ofis açmaya hazırlanıyor.

Çin ile turizm ve havacılık işbirliği ve Türk Turunçgil

ürünlerinin Çin pazarına ihracatı gündemde

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇHC Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, “Ulusal Turunçgil Konseyi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz ve beraberindeki heyeti bugün Büyükelçiliğimizde kabul ederek Türk Turunçgil ürünlerinin Çin pazarına ihracatı konusunda istişarelerde bulunduk. Yine; Pekin’de bulunan Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve YDA Havalimanı İşletme A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç’i Büyükelçiliğimizde kabul ederek, turizm ve havacılık alanlarında işbirliği konuları üzerine görüşmelerde bulunduk” dedi.

TRT, artık Çin’de ofis açıyor

ÇHC Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, “Bizden bir güzel haber daha; Türkiye’nin yumuşak güçlerinden ve yabancı dillerde yaptığı yayıncılık atağı ile gurumuz TRT, artık Çin’de ofis açıyor. Yayın Hizmetlerinden Sorumlu TRT Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Alcan ile bugün Pekin’de açacakları ofis ve Çin’de atacakları adımlar üzerine istişarede bulunduk” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan