Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Beyazgül’den ‘Çevik Kuvvet ve Oto Galericiler Sitesi’ açıklaması

Beyazgül’den ‘Çevik Kuvvet ve Oto Galericiler Sitesi’ açıklaması

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Büyükşehir Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Oto Galericiler Sitesi, Çevik Kuvvet Köprülü Kavşak Projesi ve ulaşım ilgili açıklamalarda bulundu.

Kentteki tvlerin organize ettiği ortak yayın programına katılan Beyazgül,”Oto Galericiler sitesinde öncelikli olarak asfalt çalışmalarımızı tamamladık. Çevre düzenlemesi yapılıyor. En kısa zamanda taşınma gerçekleşecek.”dedi. Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağında asfalt serim çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Beyazgül,”Cumartesi günü inşallah tek şerit, birkaç gün sonra ise çift şerit olarak trafiğe açacağız.”diye konuştu. Toplu taşımadaki son durumlar ile ilgili olarak Beyazgül,”Taşımada hatlarımızı rahatlatma adına 57 adet yeni otobüs aldık. Kısa zaman sonra teslim alacağız ve vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.” İfadelerine yer verdi.
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan