Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karaköprü Tamam da Kemal Saraçoğlu’nun Vaatleri Ne?

Karaköprü Tamam da Kemal Saraçoğlu’nun Vaatleri Ne?

Büyükşehir Belediye Başkanı,ilçe belediye başkanları ve Siyasi parti başkanları ve Milletvekillerinin Şanlıurfaspor’u kapatarak (yardımları keserek,üzerini çizerek) Karbel Karaköprü Belediyespor’u yeni Şanlıurfaspor olarak olağanüstü kongre kararı aldırmak değil,daha doğrusu işleri bir futbol kulübünü kapatmak ve yeni bir futbol kulübü kurmak değil.

Hele hele Türkiye’nin yaş ortalamasının 19,7 olduğu en genç ilinde yaşıyor ve siyaset yapıyorsanız gururla yanında olacağınız Şanlıurfaspor’un yanında olmak. Ayrıca 2,5 milyon insanın toplumsal spor bilincini geliştirmek olacaktır. Zaten 50 yıldır kurulmuş Şanlıurfaspor gibi önemli bir marka takımı var. Bu kent, alınan bu tarihi ihanet kararlarını asla unutmayacaktır.

Karbel Karaköprü Belediyespor Kulübünün olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı 3 Ekim tarihinde Karaköprü Bbelediyesi Kültür Kompleksi’nde bulunan salonunda gerçekleştirilecek.Olağanüstü genel kurulda, mevcut başkan Mustafa Arslan aday gösterilmeyecek yerine daha önce sözverilen Mustafa Kemal Saraçoğlu, tek liste ile başkanlığa getirilecek.Çünkü siyasiler ve başkanlar öyle istiyor.Ne diyelim bizden de hayırlı olsun demek düşer…

PEKİ GELECEK OLAN BAŞKANIN VAATLERİ NELER?
Ancak hep Şanlıurfaspor’un kötü yönetildiği ve dernek statüsünden kurtulmadığı için kurumsal anlamda adımlar atılmadığı için harcanan pararnın hesabı bugüne kadar sorulmadı.Birileri böyle olmasını istediği için Şanlıurfaspor kulübü bu duruma düşürüldü.Hep kulü çıkarlarından önce kendi çıkarları düşünüldüğü için bunlar yaşandı.Ancak Karbel Karaköprü spor yada Yeni Urfaspor veya Urfaspor Futbol Kulübü her ne derseniz deyin.Peki kurtuluş reçetesinisunamadığınız Şanlıurfaspor için aynı akibetle karşılaşmamak için ne tür adımlar atılacak.Bunu neden kamuoyu ile paylaşmıyorsunuz? Öyle gizli gizli hesaplar bırakılmadığı müddetçe Şanlıurfaspor’un başına gelecek olan Karbel Karaköprü Belediyespor’un da başına geleceği aşikar.Peki neden susuyorsunuz?
Yeni gelecek olan başkan (iddiaya göre, Kemal Saraçoğlu)’nın kısa,orta ve uzun vadede planları nedir? neler yapacak.Vaatleri nedir? Ne kadar para koyacak?Yönetiminde bulunanlar her biri ne kadar para loyacak? paraları borçla,faizle mi koyacak? yada hibe mi verecek? Yada ihale alabilmek için mi yönetime girecek? Ekim’in başında Karaköprülü futbolcuların ikinci taksidi olan 800 bin lira ödemeyi yeni başkan mı ödeyecek? yada Şanlıurfaspor gibi hep belediyelerden mi destek alarak ödeyecek? bunlar kamuoyuyla paylaşılmalı artık.Yoksa vebali ağır olur? Karbel Karaköprü Belediyespor’un akibeti daha önce kapanan Belediyespor ve Şanlıurfaspor gibi mi olacak?

KULÜBÜN KASASINA NE KADAR PARA KOYACAK?

Kemal Saraçoğlu ve yönetimi cebinden vereceği rakam kaç milyon TL olacak. Seçilecek başkan ve yönetimi bunu verecekse ne kadar verecek onları da kamuoyu ile paylaşması gerekir.Madem herşey şefaff olacak? Vereceğiniz rakamı kulüp hesabına yatırın, onun yanında sponsorluklarla getirilecek rakamları açıklayın, çok ciddi bir rakamla ancak kulüp dilencilikten kurtulabilir. Bu süreç nasıl devam edecek? Şimdi de duyuyoruz Belediye ne verirse biz bir fazlasını vereceğiz diyorlar. Şanlıurfaspor için bunları yapmadınız, bundan sonra ne değişecek? ne yapacaksanız onları söyleyin.

VAATLERİNİZ ARASINDA BUNLAR VAR MI?

1- Mali konular.Mali tabloları her ay şeffaf bir şekilde gelir-gider tabloları kamuoyuna açıklanacak mı?

2- Futbol. Futbol anlayışının günü kurtarma felsefiyle mi yoksa , rasyonelden uzak karanlık bir tablo ile mi yolunuza devam edeceksiniz?
3- Özkaynağımızdan yetiştireceğimiz dışa bağımlı futbolcu transferleri ile mi kulüp sürdürülecek? Alt yapı ile ilgili projeleriniz var mı? Varsa bu nasıl olacak? onları açıklayın.

Tüm sporseverleri ve spor adamlarını bir araya getirip, seyir zevkini artırmak, seyircileri tribünlere çekebilmek. Kaliteyi artırmak,gelirleri artırmak,kalıcı gelirleri ve kaynakları sağlamak için çalışmalarınız olacak mı? Sportif başarı için şehrin dinamiklerini bir arada toplayacakmısınız?

HÜSEYİN DAĞ’LA DEVAM EDECEK MİSİNİZ?

Tüm kamuoyu ve Sporseverlerin Karbel Karaköprü Belediyespor yada yeni adıyla Urfaspor Fubol Kulübü üzerinde büyük bir beklenti var. Herkes sizden başarı istiyor. O yüzden bir numaralı önceliğimiz Hüseyin Dağ ile yola devam edecekmisiniz? Bunların da kamuoyuna açıklamanız gerekir.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan