Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Büyükelçi Önen’den ‘ Şampiyonlara Ödül’

Büyükelçi Önen’den ‘ Şampiyonlara Ödül’

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, Türk Hava Yolları tarafından düzenlenen Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası 2019′ Pekin ayağında dereceye giren sporculara ödüllerini verdi. Büyükelçimiz Önen ayrıca, iki ülke işbirliği ve çeşitli ziyaretçileri kabul ederek yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Dereceye girenler Antalya’da Golf Turnuvası finalinde yarışacaklar

Pekin’de düzenlenen ‘Türk Hava Yolları Dünya Golf Kupası 2019′ şampiyonasında dereceye giren sporculara ödüllerini verdiklerini belirten ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, “71 ülkede 100’ün üzerinde şehirde gerçekleştirilen turnuvalarda dereceye giren sporcular Kasım ayında Antalya’da düzenlenecek Golf Turnuvası finalinde yarışacaklar. Dereceye giren sporcularımıza başarılar dileyerek ödüllerini takdim ettik” dedi.

 

Ülkemiz ile Çendu arasında ortak işbirliği görüşüldü

Büyükelçi A. Emin Önen ayrıca, Çendu şehri Belediye Başkan Yardımcısı Niu Qingbao ve beraberindeki heyeti Büyükelçilik konutunda ağırladıklarını belirterek, “Ülkemiz ile Çendu arasında ticaret ve turizm başta olmak üzere ortak işbirliği alanları üzerinde görüşmelerde bulunduk. Çin’in güneybatısında yer alan Siçuan eyaletinin başkenti olan Çendu şehri 10 milyonu aşkın nüfusu ile Çin’in önemli bir endüstri ve ticaret merkezi konumundadır” diye konuştu.

 

Emniyet Genel Müdürlüğü personelinden Büyükelçimiz Önen’e ziyaret

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Emin Önen, Çi̇n Halk Cumhuriyeti̇ Kamu Güvenliği̇ Üni̇versi̇tesi̇nde katıldıkları eğitim semineri kapsamında Pekin’de bulunan Emniyet Genel Müdürlüğü personelini de Büyükelçilik konutunda kabul etti. Konukları ile bir süre sohbet eden Büyükelçimiz Önen, vatandaşlarımızı Büyükelçilikte ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti de dile getirirken, Emniyet Genel Müdürlüğü personeli de kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Büyükelçimiz Emin Önen’e teşekkür ettiler.

 

IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çeçen’den Büyükelçi Önen’e ziyaret

Büyükelçimiz A. Emin Önen, önceki gün IC Holding Yönetim Kurulu Üyesi Serhat Çeçen’i de Büyükelçilikte kabul ederek şirketin Çinli ortakları ile Türkiye’de gerçekleştirdiği Tuz Gölü Doğalgaz Depolama Tesisi ve diğer projelerinin son durumları hakkında bilgi almıştı.

 

Pekin Kerry Hotel Genel Müdürü Sinan Yılmaz Büyükelçi Önen’e ziyaret

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, Şencen şehrinde başlayacağı görevi nedeniyle veda ziyaretinde bulunan Pekin Kerry Hotel Genel Müdürü Sinan Yılmaz’ı da Büyükelçilikte kabul ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

Pekin Büyükelçimiz A.Emin Önen, Gaziler Günü’nü kutladı

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, 19 Eylül Gaziler Gününün 98. yıldönümü münasebetiyle, vatan ve bayrak müdafaası için gövdesini siper eden gazilerimizin Gaziler Günü’nü kutladığını belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan