Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Urfa’daki sağlıkçılarla ilgili flaş gelişme

Urfa’daki sağlıkçılarla ilgili flaş gelişme

Sağlık Bakanlığı, TSK’nın Suriye’ye yapacağı sınır dışı harekat için Urfa ve Mardin’e diğer illerden hekim görevlendirdi. Ayrıca Urfa’da da izinler ikinci bir emre kadar iptal edildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından bazı illerin il sağlık müdürlüklerine gönderilen yazıda, TSK’nın Suriye’ye yapacağı sınır dışı harekatı için Urfa ve Mardin’de hekim görevlendirildiği belirtildi.

Fırat’ın doğusuna yönelik operasyon hazırlıkları sürerken, Sağlık Bakanlığı aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir’in de bulunduğu birçok kentten çok sayıdaki hekimi Urfa ve Mardin’de görevlendirdi.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü imzalı yazı şöyle:

“Şanlıurfa Mardin iline resen görevlendirme” konulu yazıda “Şanlıurfa Mardin İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı sağlık tesisleri emrine Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Suriye bölgesine yapılması planlanan sınır dışı askeri harekat kapsamında sağlık hizmetlerinin yürütülmesi için yapılan organizasyona destek vermek amacıyla görevlendirilen personelin 20.09. 2019 -20.10.2019 tarihleri arasındaki görevlendirilme onayları ekte gönderilmektedir”.

İZİNLER İPTAL

Öte yandan Sağlık Bakanlığı’nın Urfa Valiliği’ne verdiği talimatla doktorların bütün izinlerinin ‘ikinci bir emre kadar’ iptal edildiği öğrenildi.

ilerihaber.org

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan