Anasayfa / TÜM HABERLER / Vatandaşlar, Eyyübiye Belediyesinin Çalışmalarından Memnun-(VİDEO)

Vatandaşlar, Eyyübiye Belediyesinin Çalışmalarından Memnun-(VİDEO)

 Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar Başkan Kuş’a teşekkür etti.

Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Kuş’un talimatlarıyla ilçe genelinde yol yapım çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor. Daha yaşanılabilir bir Eyyübiye hedefi doğrultusunda gece gündüz demeden çalışan Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, kırsal mahallelerde stabilize yol yapım merkez mahallelerde ise kilitli beton parke taşı döşeme, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ruha mahallesi 4037, 4038, 4039 ve 4041. Sokaklarda yürütülen parke taşı döşeme çalışmaları ilçe genelinde belirlenen program dahilinde alt yapısı tamamlanmış bütün mahallelerde devam edecek. Mahallede sürdürülen çalışmalardan dolayı memnuniyetini dile getiren bölge sakinleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’a teşekkür etti.

Çamurlu yollardan dolayı büyük sıkıntı yaşadıklarını, çocukların okula giderken zorluk çektiğini belirten vatandaşlar,” Eyyübiye Belediye Başkanımız Mehmet Kuş’tan Allah razı olsun. Yollarımızı ne güzel kilitli parke taşı döşedi kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyorum.Daha önceden yollarımız çamurdu buradan ne arabamız ne de biz geçebiliyorduk, çocukları okula götürürken çamurdan geçemiyorduk. Şimdi yollarımız kilitli parke döşendi Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. “ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan