Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bayık Önce Yaya Dedi

Bayık Önce Yaya Dedi

Trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması kapsamında “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” sloganıyla İçişleri Bakanlığı     tarafından başlatılan kampanya kapsamında Hilvan ilçe merkezinde uygulama başlatıldı.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı ile okul önlerinde saat 13.00 ile 15.00 arasında başlatılan etkinlik ile araçlar durdurularak sürücülere bilgilendirici broşürler dağıtıldı.

 

Bayık  ’Türkiye de yaşanan can kayıplarını önlemek için bugün ilçe emniyet müdürümüz, jandarma bölük komutanımız, kurum amirleri, öğretmen ve öğrencilerimiz ile İçişleri Bakanlığımız tarafından başlatılan kampanya kapsamında farkındalık oluşturmak için okul önlerinde “Öncelik Hayatın Öncelik Yayanın” yazılı pankartlarla etkinlik düzenledik. Ulaştırma Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin merkez yolları ve özellikle okul önlerinde yaptıkları “önce yaya” yazılı yol çalışmaları ile vatandaşlarımız ve öğrencilerimiz daha güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilecek iken sürücülerimizde daha dikkatli araç kullanabilecek. Can güvenliğinin artırılması için düzenlediğimiz etkinliğe katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan