Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bozova Kırsal Mahallelerde Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Sürüyor

Bozova Kırsal Mahallelerde Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Sürüyor

Budaklı ve Killik Mahallelerimizde toplam 45 Bin metrekare kilitli parke taşı döşendi.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’un talimatlarıyla ilçeye bağlı Killik ve Budaklı Kırsal Mahallelerinde gerçekleştirilen toplam 45 Bin m2 kilitli parke taşı döşeme çalışmaları tamamlandı.

Kış aylarının yaklaşması dolayısıyla çalışmalarına hız veren Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Budaklı ve Killik Mahallelerinde gerçekleştirdiği parke taşı döşeme çalışmalarını tamamlayarak mahalle sakinlerinin kullanımına sundu.

Çalışmaların tamamlanmasıyla mahalle sakinleri yaz aylarında tozdan, kış aylarında ise çamurdan kurtarıldı. Yapılan çalışmalar dolayısıyla Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy’a teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, kış aylarının yaklaştığını ve bu kış çocuklarının okula üstleri çamur olmadan gidebileceğini belirtti. Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, mahalle sakinlerinin duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Budaklı ve Killik Mahallelerimizde toplam 45 Bin metrekare kilitli parke taşı döşedik, mahalle sakinlerimize hayırlı olsun. Hizmet için çıktığımız bu yolda hedefimiz 83 kırsal mahallemizi de kilitli parke taşı ile tanıştırmaktır. Bu doğrultuda çalışmalarımıza gece gündüz durmadan devam edeceğiz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan