Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir’de Ağaç Bakımı

Viranşehir’de Ağaç Bakımı

Viranşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ilçedeki ağaçların yıllık bakımını yaptı. Uzayan ağaçlar budanırken, bazı ağaçların gövdelerine kireç sürüldü, bazı kuruyan ağaçlar da kesildi.

Viranşehir Belediyesi Park Bahçeler müdürlüğü ilçedeki ağaçların bakımını gerçekleştirdi. İlçedeki tüm parklar ve Kaldırımlarda bulunan ağaçlar itina ile budandı. Ağaçların gövdeleri haşerelereler karşı kireçlendi. Konu ile İlgili yapan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, İlçedeki tüm ağaçların bakımının yapılacağını söyledi. Ekinci : “Viranşehir yeşili fazlasıyla hak eden bir şehir. İlçemizi yeşillendirme çalışmaları yaparken, mevcut parklarımızdaki ağaçlarımızı ve diğer refüj ve kaldırımda bulunan ağaçlarımızı da korumalıyız. Bu nedenle bu ağaçlarımızın bakımını gerçekleştirdik. Park Bahçe Müdürlüğümüz çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede ilçedeki tüm ağaçlarımızın bakımını bitireceğiz.” Dedi.

Viranşehir Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü özellikle Barış ve Demokrasi Ormanında yoğunlaştı. İlçenin en büyük yeşil alanlarından olan Barış ve Demokrasi Ormanında kuruyan ağaçlar kesildi. Budamalar yapıldı ve haşerelere karşı ağaçların gövdeleri titizlikle kireçlendi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan