Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfalı Müdürden İstanbul’da örnek çalışma

Şanlıurfalı Müdürden İstanbul’da örnek çalışma

Adalet Bakanlığı Yaz Kararnamesi ile Şanlıurfa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne ataması yapılan hemşehrimiz Müdür Yardımcısı Mustafa Heşe İstanbul’da örnek çalışmalara öncü olmaya devam ediyor.

Camiler hafta boyunca temizlendi

1 – 7 Ekim 2019 tarihleri arasında “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebeti ile Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, İstanbul İl Müftülüğü ile yapılan görüşmeler sonucu İstanbul İl ve İlçe Müftülüklerinin destekleri ile Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Esenler, Esenyurt, Güngören, Küçükçekmece ilçelerinde belirlenmiş olan Camilerde hafta boyunca temizlik çalışmaları devam etti.

 

Yerel ve Ulusal Basına teşekkür

Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Şanlıurfalı Mustafa Heşe, “Hafta münasebetiyle Bakırköy Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Seminer salonunda Camii ve Hayat, Sabır ve Hoşgörü seminerleri ve Büyük Çamlıca Camii ziyareti düzenlenmiştir. İnsanımızı kazanmak bizim için çok önemli. Bir insanı kazanmak çok önemli. Böyle topluma kamuya yararlı hizmetle cezayı ödemelerini yerinde buluyoruz. Yapılan bu çalışmamızı ‘Örnek Çalışma’ olarak kamuoyuna yansıtarak bizleri onurlandıran ve daha çok çalışmaya teşvik eden Yerel ve Ulusal Basına candan teşekkür ediyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan