Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Büyükelçi Önen’den Yemyeşil Urfa kampanyasına 100 fidan

Büyükelçi Önen’den Yemyeşil Urfa kampanyasına 100 fidan

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, memleketi Şanlıurfa’da Valilik himayesinde başlatılan “Yemyeşil Şanlıurfa olsun, 1 fidan da senin olsun” kampanyası çerçevesinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçe Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un çağrısına istinaden kendisinin de var olduğunu belirterek kampanyaya 100 fidan bağışladı.

Büyükelçi Önen’den İYC Başkanı Altıparmak’a davet

ÇHC Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, “Yemyeşil Şanlıurfa için ben de varım. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un çağrısını aldım. Özlem Dikmen’in başlattığı kampanyaya ben de destek vererek 100 fidan bağışladım. Cüneyt Altıparmak kardeşim yemyeşil bir Urfa için sen de var mısın?” şeklinde twitter hesabından çağrıya uyup, çağrı da yaparak Şanlıurfa için her konuda, her zaman kendisinin de var olduğunu belirtti.

 

Altıparmak’ın Büyükelçi Önen’in çağrısına olumlu cevap vereceği biliniyor

2014 yılı Aralık ayında resmen kurulan ve o tarihten beri Başkanlık görevini yürüten İlim Yayma Cemiyeti Şanlıurfa Başkanı Av.Cüneyt Altıparmak’ın da yakından tanıdığı ve saygı duyduğu değerli hemşehrisi Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen’in çağrısına olumlu cevap vereceği biliniyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan