Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Haliliye’de Parkların Çehresi Değişiyor-(VİDEO)

Haliliye’de Parkların Çehresi Değişiyor-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, ilçe genelindeki park ve bahçelerde mevsim şartlarına uygun çalışmalarının yanı sıra, yeni açılan parkların kaldırım ve çim ekim işlemlerini gerçekleştiriyor.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde parkların bakım ve onarımı ve mevsimsel şartlara göre yeşillendirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Bu kapsamda ekipler, Sırrın Mahallesinde yeni açılan parklarda kaldırım yapma çalışması yürütürken, Karşıyaka Mahallesinde de park alanlarına çim ekme işlemini gerçekleştiriyor.

Parklarda yapılan çalışmalar vatandaşların takdirini toplarken, mahalle sakinleri yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

 

Çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı hedefleyen Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, ilçe genelindeki diğer park ve bahçelerde de, ihtiyaç duyulan çalışmaları gerçekleştiriyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan