Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Hilvan Belediyesi ile yollar daha güzel oluyor

Hilvan Belediyesi ile yollar daha güzel oluyor

Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Bahçelievler, yeni mahalle ve Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet hastanesinde yol genişletme, bakım, onarım ve çevre düzenleme çalışmalarına devam etti. Hava şartları ve çeşitli nedenlerden dolayı yollarda meydana gelen bozulmaları  kapsamlı bir şekilde yenileyen yol bakım ve onarım ekibi bir yandan da ayrı bir ekiple Hilvan Şehit Halit Şıltak Devlet Hastanesinin çevre düzenleme çalışmalarını sürdürerek halkın hizmetine sunuyor.

Çalışmalar aralıksız devam edecek

Kış aylarında olumsuz hava şartlarından dolayı vatandaşların mağdur duruma düşmemesi için yol genişletme, bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırarak büyük çaba sarf ettiğini belirten Fen İşleri yol bakım ve onarım ekibi ‘Mahalle muhtarlarımız ve halkımızın talep ve isteklerini de göz önüne alarak ilçemizin her köşesinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugüne kadar merkez ve kırsal mahallelerde yeni yol yapımı ve bozuk yolları yenileyerek halkımızı yazın tozdan kışında çamurdan kurtardık. İlçemize daha güvenli ve modern yollar kazandırmak için hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz’ sözlerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan