Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Kuş, Çalışkanlığı İle Göz Dolduruyor

Kuş, Çalışkanlığı İle Göz Dolduruyor

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş göreve geldikten sonra yaptığı çalışmalar ve vatandaşlarla diyaloğuyla göz dolduruyor. Haber merkezimiz tarafından ilçede yapılan çalışmalarla ilgili görüşleri alınan vatandaşlar memnuniyetini dile getiriyor.

Göreve gelir gelmez şefaf belediyecilik diyen ve bunu her fırsatta kamuoyu ile paylaşan Eyyübiye Belediye Başkanı Kuş, ilçenin her mahallesinde sık sık vatandaşlarlada bir araya gelip talepleri dinliyor. Kısa süre içinde gerek ilçeye kazandırılan yeşil alanlar gerekse de, kırsal mahallelerde ve şehir merkezinde yol çalışmalarını hızlandırması büyük beğeni topluyor. Kamuoyuna açıklanan tılfındır ve topdağı mahallelerindeki vizyonel projelerle de takdir gören Başkan Kuş, çizdiği grafik ile bir öne çıkıyor. Haber merkezimiz tarafından görüşleri alınan vatandaşlar ise yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini Başkan Kuş’u sabah akşam demeden içlerinde gördüklerini söylüyor. Eyyübiye Belediyesine ilettikleri taleplerin kısa sürede çözüm bulduğunu belirten vatandaşlar,” Başkan Kuş, çalışkan ve samimi bir insan. Sağolsun mahallelerde yol ve yeşil alan taleplerini hemen karşılıyor. Kendisinden memnunuz” dediler. Başkan’dan beklentilerinin byük olduğunu da söyleyen vatandaşlar,” Eyyübiye bu güne kadar hizmet görmemiş. Mehmet Kuş’a byük destek verdik. Şimdiye kadar ki durumuyla iyi gidiyor. İnşallah böyle eder. Bize hizmet edeni biz unutmayız. Kendisinden umutluyuz. İşinin zor olduğunu biliyoruz. Bu şekilde devam etsin. Bizleri dinlesin, böyle çalışkan olsun. Bizler hep yanında duracağız. “ şeklinde konuşarak Başkan Kuş’a övgüler yağdırdılar.
Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan