Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Bölgesel Kros Liginde Şampiyon; Şanlıurfa

Bölgesel Kros Liginde Şampiyon; Şanlıurfa

Turkcell Bölgesel Kros Ligi’nin ilk kademesi Gaziantep, Ağrı, Ankara, Bingöl, Bursa, Çorum, Isparta ve Van’da gerçekleşti.

Gaziantepte gerçekleşen Bölgesel Kros müsabakalarına katılım gösteren kulüp ve sporcular başarıya imza attı.

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun orta ve uzun mesafe branşlarında yeni yeteneklerin keşfedilmesi için Bölgesel Kros Liglerine önem verirken Şanlıurfalı sporcuların başarısı takdir topladı.

 

3 BAŞARI BİR ARADA

U16 grubunda gerçekleşen yarışta Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi bayan takımından Nida Nur Toprak, kategorisinde grup birincisi olurken, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi U16 bayan takımı ise takım halinde grup birincisi oldu.

 

Başarıya doyamayan Şanlıurfalı sporcular Ferdi yarışlarda U16 kategorisinde ise  Halil Tekin birinci olarak sporcular Şanlıurfa’ya 3 başarıyı bir arada yaşattı.

 

Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, Gaziantepte gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren sporcuları ve antrenörlerini tebrik etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan